Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Sháníte bezdrátový reproduktor za super cenu? Pak pro vás máme super tip. Ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost jsme si pro vás připravili skvělou slevovou akci na čtyři reproduktory od JBL. Na těch můžete nyní díky slevovému kódu jblbrezen ušetřit stovky korun. Ale pozor, kód je možné využít dohromady jen třicetkrát. S nákupem byste tedy rozhodně neměli vyčkávat.

JBL GO 2

Prvním “pánem na holení” je bezdrátový reproduktor JBL GO 2, který je ve světě velmi oblíbený především díky svému parádnímu zvuku, voděodolnosti, dlouhé výdrži baterie a především miniaturním rozměrům. Reproduktor je totiž jen 7,1 cm vysoký, 8,6 cm široký a 3,1 cm tlustý. Bez větších problémů ho tak vměstnáte i do kapsy od riflí. Co se pak týče již zmíněné výdrže baterie, díky 730mAh se dostanete zhruba 5 pět hodin. Reproduktor navíc seženete v celé řadě veselých barev.

Běžná cena reproduktoru je 890 korun, díky slevovému kódu jblbrezen jej však můžete získat jen za 690 korun.

45894-image_119191_58_v1

JBL Flip 4

Zaujmout může i JBL Flip 4, tedy další generace velmi oblíbených reproduktorů ze série Flip. U tohoto produktu se můžete těšit na parádní zvuk ve spojení s dlouhou výdrží baterie či voděodolnost podle IPX7. Milovníky umělých asistentek pak potěší i možnost zaktivovat je na reproduktoru přes speciální tlačítko. 

Běžná cena reproduktoru je 2590 korun, díky slevovému kódu jblbrezen jej však můžete získat jen za 2090 korun.

52903-1-1

JBL Charge 3

Třetím reproduktorem, na který padla sleva, je model Charge 3. Ten zaujme kromě kvalitního zvuku a až dvacetihodinové výdrže baterie i možností využívat jej jako powerbanku pro nabíjení vašich smartphonů. Stejně jako u modelu Flip 4, je i Charge 3 voděodolný, takže se jej nemusíte bát vzít třeba k party u bazénu.

Běžná cena reproduktoru je 3290 korun, díky slevovému kódu jblbrezen jej však můžete získat jen za 2790 korun.

28872-1705030-1

JBL Xtreme 2

Čtvrtým a posledním „pánem na holení“ je reproduktor Xtreme 2 s parádním dynamickým stereo zvukem. Potěší i patnáctihodinová výdrž baterie, voděodolnost, schopnost nabíjet až dva smartphony či poutko, díky kterému bude transport tohoto reproduktoru velmi jednoduchý.

Běžná cena reproduktoru je 6790 korun, díky slevovému kódu jblbrezen jej však můžete získat jen za 5590 korun.

46523-jbl-extreme
JBL-GO2-fb

Dnes nejčtenější

.