Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Mezi screenshoty můžete scrollovat do stran. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

StarMessage screensaver

StarMessage je úžasný spořič obrazovky pro váš Mac. Ukazuje měsíc v jeho aktuální fázi spolu s informací o fázi měsíce a připomíná vám nadcházející úplněk či zatmění. Spořič obsahuje vámi vybrané slavné citáty, které si můžete ve dlouhých chvílích číst. Pro uklidnění může pomoci nastavení relaxačních zvuků přírody. K dispozici je také možnost nastavení šetření obrazovky, které zabrání přechodu do spánkového režimu.

[appbox appstore id1118637162 oldprice=“299Kč“]

Lighten: Mind Mapping by XMind

Přinášíme myšlenkové mapy i na váš MacOS! Aplikace je totožná s tou na iOS zařízení, takže pomocí iCloudu můžete své rozdělané myšlenky dokončit na svém Macu. Nabízí dokonalou rovnováhu mezi výkonnými funkcemi a snadným používáním. Vytvořte své mapy jednoduchým poklepáním, na výběr máte mnoho šablon a stylů. Později je možné je jednoduše sdílet.

[appbox appstore id1206278328 oldprice=“449Kč“]

Disk Map Analyzer – 2 in 1 – Clean Your Hard Drive

Několikrát oceněný program Disk Map Analyzer nabízí 2 funkce v jedné, jak už název napovídá. Za méně než 2 minuty dokáže zmapovat a vyčistit klidně i 20gb z vašeho úložiště, pokud jeho výběr potvrdíte. Je nezbytný pro udržení čistoty ve vašem Macu. Vyzkoušejte ho!

[appbox appstore id1071398578 oldprice=“299Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Total War: WARHAMMER

[appbox steam simple 364360 oldprice=59,99€]

Europa Universalis IV

[appbox steam simple 236850 oldprice=39,99€]

Total War: ATTILA

[appbox steam simple 325610 oldprice=39,99€]

Two Point Hospital

[appbox steam simple 535930 oldprice=34,99€]

Macbook

Dnes nejčtenější

.