Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

TenFive

Aplikace TenFive posune všechny vaše úkoly a nápady do popředí. Jednoduchým „swipem“ přidejte nový úkol. Chceteli přidat záhlaví, přidejte dvojtečku na konci textu. Pro vytvoření odsazeného seznamu začněte mezerou před textem. Záznamy je možné jednoduše a rychle sdílet. TenFive obsahuje také více než 25 témat a 10 ikon na výběr. Podporuje noční režim, 3D Touch pro rychlé vyvolávání funkcí a Siri zkratky.

[appbox appstore id1444459639 oldprice=“25Kč“]

Ai Search 2

Seznamte se s novým Ai vyhledávačem. Je rychlejší a modřejším způsobem vyhledá téměř cokoliv. V čem je tak odlišný? Můžete si v ním přizpůsobit svůj vlastní pracovní postup vyhledávání a vyhledávat přímo na důvěryhodných stránkách. Pokud víte, co potřebujete, s pomocí Ai Search 2 budete mistrem!

[appbox appstore id1301128732 oldprice=“25Kč“]

CrVid – Great video editor

Proč byste měli používat CrVid? Pomocí tohoto editoru odstraníte nežádoucí část z videa tak jednoduše, jak to jen jde. Upravit nebo přidat další zvuk, změnit rychlost přehrávání, oříznutí či export nejvyšší kvality s podporou GIF souboru. To vše a mnoho dalšího se skrývá za oponou této skvěle odladěné aplikace s velmi jednoduchým uživatelským rozhraním.

[appbox appstore id1231549199 oldprice=“25Kč“]

Treasure Miner – 2d gem mine

Vybudujte si vlastní důl, buďte prvním horníkem, který objeví vzácné artefakty, rudy a drahokamy. Prodávejte své objevy a rozšiřujte svůj důl o nové budovy, více výtahů nebo lepší vybavení. Tyto zážitky vám hra Treasure Miner splní. Tak na co čekáš? Vezmi si krompáč a začni kopat!

[appbox appstore app/id697951905 oldprice=“25Kč“]

Good Woofy

„Pejskaři“ čtěte! Good Woofy může naučit vašeho psa přestat štěkat pokud právě nejste doma. Díky přehráváním krátkých nahrávek vašeho hlasu, které se automaticky začínají přehrávat, když váš pes štěká. Aplikaci jednoduše nainstalujte na iOS zařízení, které obvykle necháváte doma, například iPad. Good Woofy bude pozorně poslouchat, kdy se začne ozívat psí štěkot.

[appbox appstore id979158654 oldprice=“25Kč“]

Color Twin

Nekonečná „návykovka“. I tak by se dala zhodnotit hra Color Twin, ve které se budete snažit přetáhnout jeden kruh určité barvy na další kruh té samé barvy. Popis se zdá být jednoduchý, ale po prvním pokusu se zřejmě budete divit. Jen ti nejlepší dokáží dosáhnout cíle. Vyzvěte své přátele přes Game Center a pobavte se.

[appbox appstore id1120207199 oldprice=“49Kč“]

RingO – Escape ‚em all

Připraveni na jednu z nejtěžších her? Pokuste se uniknout z rotujících se kruhů! Každá chyba znamená konec! Vypadá to jednoduše, než se o to pokusíte. Hra podporuje Apple Watch, takže pro chvíle bez telefonu je možné si ji užít na vašich hodinkách. Připojte se k hernímu centru a soutěžte s přáteli o lepší skóre!

[appbox appstore id1405987996 oldprice=“25Kč“]

iPhone fb Unsplash

Dnes nejčtenější

.