Zavřít reklamu

Od první letošní Keynote nás dělí už jen posledních pár dní, které budou zajisté plné spousty nejrůznějších úniků týkajících se chystaných produktů. O jeden takový únik se před malou chvílí postaral indický portál 91Mobiles, kterému se podařil získat snímek krytu pro chystaný iPad mini 5 od nejmenovaného výrobce příslušenství. Díky tomu si tak můžeme udělat parádní obrázek o finální podobě chystaného tabletu. 

Kryt potvrzuje prakticky veškeré zvěsti z minulých týdnů o tom, že se podoba iPadu mini 5 od předešlé verze prakticky nezmění. Apple se totiž u něj podle všeho odhodlal jen k přesunutí mikrofonu z boku na záda, stejně jako tomu je i u 9,7” iPadu 6. generace. Výřezy v krytu rovněž potvrzují zachování 3,5 mm Jack konektoru, dvojice spodních reproduktorů s Lightningem, bočních tlačítek pro ovládání hlasitosti a hlavně pak fotoaparátu s jedním objektivem. 

Snímky zveřejněné 91Mobiles:

Zřejmě největší designové změny se dočká LTE verze, která by nově měla disponovat daleko nenápadnějším krytem pro antény. Ten totiž nově nebude podle nedávného úniku fotografií řešen velkým plastovým krytem, ale nenápadnou plastovou linkou podobnou té, kterou Apple použil i u iPadů Pro. Co se pak týče “vnitřností”, očekávat se dá nasazení novějšího procesoru a navýšení RAM paměti. V tuto chvíli však není jasné, jaký čipset tu Apple nasadí.

ipad-mini-4s

Pokud si tedy na iPad mini brousíte zuby a s jeho nákupem nespěcháte, doporučujeme ještě pár týdnů počkat. Příchod jeho nové generace se totiž zdá téměř stoprocentní. Vybírat byste tak již za pár dní mohli z tabletů o poznání výkonnějších či levnějších. Je totiž prakticky jasné, že po představení nové generace cena staré klesne. 

ipad-mini-fb

Dnes nejčtenější

.