Zavřít reklamu

Nedávno jste se na našem magazínu mohli dočíst o tom, že Apple postupně na svůj kanál vydává videa s tipy a triky, kterými uživatelům ukazuje, že iPhone doopravdy neslouží jen pro telefonování. V minulé sérii videí jste se mohli dozvědět něco o Face ID, voděodolnosti, aplikace Apple Support, či jak přidat palubní lístek do aplikace Wallet. V nové čtveřici videí se nachází tipy k používání Apple Pay Cash, jak najít ztracený iPhone, jak používat iPhone se dvěmi SIM kartami a v posledním videu jablečná společnost ukazuje, jak výkonný je čip A12 Bionic.

První video se zabývá placením přes Apple Pay Cash ve Zprávách. Obyvatelé Spojených států si mohou peníze zasílat jednoduše přes iMessage. Jednoduše si ve spodním menu zvolí možnost Apple Pay Cash, nastaví částku, autorizují se pomocí Face ID nebo Touch ID a zašlou zprávu. Tak jednoduché to je. Teď už jen docílit toho, aby se Apple Pay Cash rozšířilo i do ostatních států světa.

Osobně se velice často setkávám se situací, kdy hledám svoje AirPods. Jak je vidět, tak o tom ví své i samotný Apple. Ve druhem videu se můžete dozvědět, jak lze používat aplikaci Najít iPhone k nalezení vašich ostatních zařízení, nikoliv pouze AirPodů. Budete tak mít jistotu, že “ztratit můžete, ale najít musíte.”

Předposlední video ukazuje, jak jednodcuhé je mít na iPhonu dvě telefonní čísla. Všude po světě mají iPhony k dispozici jeden fyzický slot pro SIM kartu, druhý je poté virtuální eSIM. Pouze v Číně naleznete zařízení, která mají dva fyzické sloty na SIM kartu. Naštěstí už v České republice problém s eSIM není, jelikož tuto službu podporují dva ze tří hlavních operátorů.

Čtvrté video se zaměřuje na brutální výkon procesoru A12 Bionic, který těle v těle nejnovějších iPhonů. Jednoduše tak můžete například odepisovat šéfovi na důležitý e-mail a vzápětí se můžete ihned vrátit do rozehrané hry a dále „drtit“ ostatní závodníky.  Výkonu je v tomto případě opravdu na rozdávání. Nesetkáte se s tím, že by iPhone nestíhal a nebo se začal sekat.

U všech videí se v popisku nachází odkaz, pomocí kterého se můžete jednoduše přesunout na stránky Applu pro zobrazení kompletní stránky „iPhone Can Do What?“, v překladu „Co všechno umí iPhone?“. Funkcí, tipů a triků je opravdu požehnaně. Toho jste si mohli všimnout i na našem magazínu. Zde už dlouhou dobu pravidelně každý den vydáváme jeden návod na iOS a jeden návod na macOS. Pokud se tedy chcete dozvědět nejnovější tipy a triky, můžete se o nich dočíst buď na LsA a nebo na oficiálních stránkách Applu, kde jich ale zaručeně není tolik, jako u nás.

iphone_youtube-tipy_Fb

Dnes nejčtenější

.