Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

8bitWar: Necropolis

Máte sen být vojákem? Pokud možno rovnou generálem? 8bitWar dokáže vaše myšlenky přemístit na bojiště. Klade důraz na strategické a taktické postupy, bez kterých nepřátelskou armádu neporazíte. Hra nabízí 100 úrovní a 24 unikátních typů jednotek a monster. Umožňuje hrát proti přátelům na stejném zařízení nebo online.

[appbox appstore id972045237 oldprice=“25Kč“]

Alti – Altimeter & Compass

V jednoduchosti je síla! Osvědčené pravidlo, které ani u aplikace Alti není výjimkou. Nabízí jednoduchý zobrazovač výškoměru a kompasu pro váš iPhone či iPad. Zahrnuje široký výběr barev u pozadí a podporuje rychlé sdílení na vaše sociální sítě.

[appbox appstore id859451405 oldprice=“75Kč“]

Scan My Document – PDF Scanner

Okamžité skenování, sdíléní a podepisování PDF dokumentů pomocí nástroje, který je vždy ve vaší kapse – iPhonu. Aplikace sama detekuje okraje, které chytře ořízne a opraví zkreslení či geometrii. Během několika sekund máte oskenováno hned několik stránek!

[appbox appstore id1273350995 oldprice=“129Kč“]

Asketch

Jedinečná a univerzální skica, která se vejde do kapsy. Umožňuje kreativitu na cestách, kdekoli a kdykoliv. Ano, řeč je o Asketch, aplikaci, která je nyní ke stažení zdarma, tak toho koukejte využít! Jeho záměrná jednoduchost je ideální pro začátečníky, kteří se chtějí naučit kreslit. Aplikace ale uspokojí i pokročilejší uživatele.

[appbox appstore id371723593 oldprice=“75Kč“]

Gymster+ Gym Workout Tracker

Nudí vás stále stejné posilovací metody? A k nim „ohrané“ recepty? S aplikací Gymster+ se vyhnete starým okoukaným zvykům! V aplikaci naleznete spousty cviků, které vám pomohou udržet se v kondici a díky více než 200 receptům budete mít možnost nabrat i svalovou hmotu. Od snídaně, přes oběd až k večeři. Dejte sbohem dietám!

[appbox appstore id936247513 oldprice=“75Kč“]

Wiggle – DJ Scratch

Wiggle je ideální aplikace pro hudebníky a DJs. Umožní vám vybrat libovolnou stopu z vaší hudební knihovny a začít ji mixovat! Velmi citlivý gramofon společnosti Wiggle poskytuje nebývalý zážitek. Pojďte to zkusit!

[appbox appstore id537993679 oldprice=“25Kč“]

Cosmicast

Cosmicast je skvělý přehrávač podcastů založený na iOS designu. Díky možnosti úpravy rozložení a třemi sadami motivů, z nichž si můžete vybrat, podává aplikace velice příjemný uživatelský zážitek. Podporuje využití 3D touch, což mnohdy usnadní spuštění. Je také možné napojení na Siri Shortcuts.

[appbox appstore id1435195637 oldprice=“25Kč“]

mail na iphone

Dnes nejčtenější

.