Zavřít reklamu

Závodní hry mají na iPhonech a iPadech dlouhou historii a vždy se řadily mezi ty nejoblíbenější. Nicméně kvalitních rally her pro iPhony a iPady tolik není, přitom obliba tohoto motorsportu u hráčů na konzolích a počítačích neustále stoupá. Jednou z kvalitních rally her byla například Rush Rally 2 a její nástupce s trojkou v názvu brzy dorazí do App Storu.

Rush Rally 2 dorazilo do jablečného obchodu v roce 2016 a stále si drží skvělé hodnocení 4.5 hvězdiček z 5. Většina se shoduje ve chvále povedené grafiky, skvělé hratelnosti a velkém množství tratí a vozidel. A tak není divu, že všichni fanoušci rally netrpělivě vyhlížejí vydání třetího dílu. Ten dorazí ještě tento měsíc, konkrétně 29. března a rozhodně se máme na co těšit.

Vývojářské studio Brownmonster oznámilo, že pracují na třetím dílu minulý rok v říjnu, kdy také sháněli beta testery pro rozpracovanou verzi hry. Testeři prý velmi pomohli a přišli s mnoha skvělými nápady na vylepšení hry. Kvůli tomu došlo k posunutí původního plánovaného data vydání z konce roku právě na březen. Všechna potřebná vylepšení se jim podařilo úspěšně implementovat, a tak jsme se nyní dozvěděli konečné datum vydání. Společně s ním se vývojáři pochlubili i novými screenshoty, které naleznete v galerii.

V Rush Rally 3 si budete moci vybrat z několika herních režimů. Mezi nimi bude i zcela nový kariérní mód, ale také možnost jednoho závodu, rally cross a také online multiplayer. Navíc se dočkáme 72 nových závodních tratí s různými povrchy, přičemž na každém se bude vozidlo chovat jinak. Samozřejmostí budou také možnosti úpravy vozidel a potěšila nás zpráva o podpoře 60 snímků za sekundu, což je u rychlých závodních her velký benefit.

Abychom si zkrátili čekání, vývojáři nám během tohoto týdne představí i nový trailer. Poté už nám nezbude nic jiného, než vyhlížet konec března, kdy se budeme moci usadit do kokpitu vozidla a vydat se na souboj s časomírou.

rush rally 3 fb

Dnes nejčtenější

.