Zavřít reklamu

V minulém týdnu jste si na našem magazínu mohli přečíst o nově spuštěném jablečném webu. Na něm Apple propaguje ty nejužitečnější funkce, které nám mohou denně naše jablečné telefony nabídnout. A právě ty se nyní snaží světu přiblížit i pomocí videí.

Videa jsou vcelku krátká a poukazují na to, na co všechno se dá náš iPhone použít. Mezi vyzdvižené funkce se dostala možnost komunikace s podporou Applu přes aplikaci Apple Support, použití své vlastní tváře jako hesla za využití technologie Face ID, výběr toho nejlepšího snímku z Live Photo, voděodolnost, kterou se prvně pochlubil iPhone 7 a snadný přístup k letenkám, které si můžeme uložit do aplikace Wallet.

Takto vypadá nový web Applu zaměřený na vychytávky, které iPhony nabízí: 

Každé jednotlivé video odkazuje na zmiňovanou jablečnou stránku, na které nalezneme hned několik dalších funkcí. Apple se totiž kromě funkcí zvýrazněných na videích chlubí také co největším soukromím, vymoženostmi AirDropu, možností změny velikosti písma, skupinovými FaceTime hovory, módem Nerušit, zábavnými Memoji, jak v případě ztráty zamknout a najít iPhone, jak se rychle orientovat při psaní textu, pokročilým diktováním, nahráváním obrazovky a spoustou dalších věcí.

Jediná věc, která dokáže zklamat české jablečné fanoušky, je absence češtiny. Stránka „iPhone can do what?“ je pouze v angličtině a nám nezbývá nic jiného, než se s tím jednoduše smířit. Vcelku kontroverzní se stává video propagující voděodolnost zařízení. Je totiž obecně známo, že na poškození iPhonu vodou se záruka nevztahuje. Pokud tedy k němu dojde, nezbude nám nic jiného, než zaplatit opravu z vlastní kapsy.

Prohlédněte si nově vydaná videa, která doplňuje chytlavá znělka:

iPhone-XS-FB

Dnes nejčtenější

.