Zavřít reklamu

Stejně jako tomu bylo v minulých letech, i letos si zřejmě Apple přichystal pro majitele Apple Watch jarní kolekci řemínků k jejich hodinkám. Oficiálně jí sice zatím nepředstavil, avšak v Apple Storech a Online Storech začal pozvolna vyprodávat stávající verze, což obvykle značí to, že se nové verze blíží. 

K představení jarní kolekce řemínků se Apple odhodlává pravidelně již několik let, přičemž k jejich představení dochází zpravidla první jarní den – čili 20. března. Jelikož se však jedná o nepříliš důležitý produkt, Apple jej světu představuje zpravidla přes klasickou tiskovou zprávu, ve které jen stroze oznámí, že novinky přibyly do obchodu. Co se pak týče designu jarních pásků, ten je velmi veselý a hraje především jarními barvami. Očekávejte tedy různé odstíny červené, žluté, světle zelené či světle modré. Naopak na tmavší odstíny pásků Apple u jarní kolekce nikdy příliš nevsází. 

Tyto řemínky Apple představil v rámci loňské jarní kolekce: 

Kolekce jarních řemínků k Apple Watch zahrnovala v minulosti celou řadu typů od klasického silikonového sportovního řemínku, přes nylonovou smyčku až po luxusní Hermès verze, které jsou však k dostání jen v zemích, kde Apple prodává i tuto edici hodinek. Pokud byste tedy měli o podobný řemínek zájem, museli byste si udělat výlet například do Německa, popřípadě do Londýna. Blízko českým hranicím je sice i Apple Store v rakouské Vídni, avšak v něm byste Hermès edici hledali marně. Těšit vás tak může alespoň to, že jarní edice řemínků v minulosti nevybočovala z nabídky svou cenou a dá se předpokládat, že i letos jí bude Apple nabízet za standardní cenu. 

A jak vnímáte originální řemínky k Apple Watch vy? Jsou pro vás jasnou volbou, nebo raději řemínky nakupujete na čínských e-shopech, kde je můžete získat za zlomek ceny originálu, avšak s prakticky stejným designem? A jakou cenu by musel Apple u originálních řemínků nasadit, aby se staly lákové pro všechny? 

Apple-Watch-Series3_springbands_032118

Dnes nejčtenější

.