Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Air Radio Tune

Posloucháte často rádio? Díky aplikaci Air Radio Tune už nemusíte svou oblíbenou stanici hledat na webovém prohlížeči. Naleznete zde přes 30.000 radiových stanic z USA, UK, Německa, a ze spousty dalších zemí včetně České republiky. V aplikaci si také svou nejoblíbenější stanici můžete nastavit jako budík či jako poslech před spaním.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“25Kč“]

NOTE’d

Vytvořte si svůj vlastní poznámkový blog! V aplikaci NOTE’d máte na výběr širokou škálu předpřipravených šablon, které si můžete sami dotvářet dle libosti. Při psaní poznámek nechybí připojení hlasového záznamu, fotografie či mapy. Poznámky je možné uzamknout pod heslem, či je s kýmkoli sdílet, například přes Twitter či Facebook.

[appbox appstore id507362852 oldprice=“25Kč“]

Inventory Now – stock tracker

Pokud jste maloobchodník a pomoc se skladovými zásobami by se vám hodila, tato aplikace je přímo pro vás. Můžete v ní kontrolovat, co máte na prodej, co jste již prodali nebo co se příliš neprodává. Díky těmto informacím můžete snadno sledovat a kontrolovat své zisky. K dispozici je několik typů filtrování produktů zařazených do seznamu. Aplikaci je možné kombinovat na více zařízeních. V případě, že se zásoba některé položky dostane na stanovené minimum, včas vás na to aplikace informuje.

[appbox appstore id313140115 oldprice=“75Kč“]

Movy HD Wallpapers

Movy HD Wallpapers vám poskytne nejkrásnější tapety, od uměleckých děl až po malebné krajiny. V aplikaci si navíc můžete nastavit, aby se vaše tapeta každý den měnila, což může zaujmout například vaše přátele.

[appbox appstore id1093345142 oldprice=“25Kč“]

Funnel

S aplikací Funnel se zaručeně udržíte v obraze! K přehledu poslouží několik podcastů, jako jsou například BBC, Fox 5 a další. Funnel vždy vybere aktuální novinky, které vám přehraje. Ušetříte tím hodiny hledání toho pravého podcastu vašeho oblíbeného tématu.

[appbox appstore id964666344 oldprice=“25Kč“]

Budget and Expense Tracking

Pokud si rádi kontrolujete své finance a chcete vědět, kam vaše peníze pravidelně odchází, aplikace Budget and Expense Tracking vám s tím pomůže. Můžete si nastavit limity, přes které byste neměli přejít pro správný chod vašeho rozpočtu. Zálohování přes iCloud se postará o to, abyste se o svá data nemuseli ani přinejmenším obávat.

[appbox appstore id1038093050 oldprice=“75Kč“]

3 Wins

Vítězství či výhra – obojí na nás působí velmi kladně, tak proč se každý den nepokusit získat 3 výhry. Úkol si přitom můžete nastavit sami, takže se nemusíte bát zpočátku těžkých úkolů. Můžete začít třeba s krátkým 20 minutovým během, snězení dostatečného počtu ovoce či vypití správného objemu vody. Pokud se vám podaří tyto úkoly splnit, můžete si pokládat težší a těžší výzvy.  Pojdťe to zkusit!

[appbox appstore id970221138 oldprice=“25Kč“]

iPhone apps FB

Dnes nejčtenější

.