Zavřít reklamu

Survival hry se v posledních letech těšily obrovskému zájmu hráčů, a to především na PC a konzolích. Největší boom sice už pomalu opadá, ale stále se jedná o jeden z nejpopulárnějších žánrů současnosti. I proto vznikají survival hry i na mobilní zařízení a jednou z nich je LifeAfter.

Tento titul vyšel sice už minulý rok, avšak pouze v Číně. Nyní se hra dostává do celého světa a vzhledem k její popularitě právě na dalekém východě se na ni mnoho hráčů těšilo. Hra se odehrává v postapokalyptickém světě, který je zničený kvůli zákeřnému viru. Jak už to tak bývá, časem se utvořilo několik frakcí, které se snaží vydobýt si své postavení na vrcholu zbytků společnosti. Bojují tak mezi sebou a snaží se získávat cenné zdroje. Vy tak budete nuceni starat se o své vlastní zásoby, shánět si jídlo a bránit se, abyste přežili.

Titul nabídne několik zajímavých lokací od zasněžených lesů přes džungli až po zničená města. Jediným bezpečným místem pro vás bude kemp Hope 101. Zde se jednak můžete potkávat s ostatními hráči a spojit se s nimi do týmu a vyrazit například proti zákeřnému bossovi, ale také budete vylepšovat svou základnu. K tomu budou sloužit nasbírané suroviny a předměty z okolního světa. Hra se snaží být survivalem ve všech ohledech a hráčům tak nedá nic zadarmo. Pokud vás popis titulu LifeAfter zaujal, určitě vás potěší, že bude k dostání zdarma a také, že jsou prozatímní ohlasy hráčů velmi kladné. Nyní se začíná objevovat v App Storech po celém světě a je tedy pouze otázkou času, kdy se dočkáme i my.

LifeAfter CG: Face it alone or Survive together?

Dear Survivors, the English Version of LifeAfter has officially launched. Download the game right now, exploring the apocalyptic world.DOWNLOAD LINK: https://go.onelink.me/uf4S/87a509f4Follow us @LifeAfter and share this post, we will choose 10 survivors to give a Big Bonus: Amazon gift card worth of 100 U.S. Dollars. (Users from countries without Amazon will get the equivalent amount of local gift card. )#LifeAfter is a mobile game depicting the survival of humanity in a post virus apocalyptic world. With mysterious adventure, buried truth, survivors in this apocalyptic world have their own faith: Live on, together.

Zveřejnil(a) LifeAfter dne Středa 27. února 2019

lifeafter fb

Dnes nejčtenější

.