Zavřít reklamu

Apple vypustil před malou chvílí čtvrté vývojářské bety systémů iOS 12.2, tvOS 12.2, macOS 10.14.4 a watchOS 5.2. Pokud se tedy i vy řadíte mezi registrované vývojáře, neváhejte a stahujte. Aktualizace se vám objeví na místě, kde se zobrazují i standardní updaty systémů. Pokud jste pak zapojení do veřejného beta testování, nová beta k vám dorazí v řádu hodin, maximálně dní. 

Asi nejzajímavějším novým systémem 12.2, který přináší několik novinek v čele se čtyřmi novými Animoji, novou ikonou pro Zrcadlení čí mírnými změnami v nastavení soukromí v Safari. Větší novinky si však Apple samozřejmě nechává až na nový iOS 13, na kterém již intenzivně pracuje a dle našich dat jej i testuje na webech po celém světě. I my na Letem světem Applem jsme dokonce návštěvníky z macOS 10.15 a iOS 13 již zaznamenali. 

Noví Animoji z iOS 12.2:

V tuto chvíli není zcela jasné, kdy bychom se měli vydání ostrých verzí nyní testovaných systémů dočkat. Jako nejpravděpodobnější termín se však nyní zdá druhá polovina března, na kterou by měl mít Apple i naplánovanou svou první letošní keynote. Nechme se však překvapit. Podobné plány totiž může zhatit i jakákoliv větší softwarová chyba. 

ios12-fb

Dnes nejčtenější

.