Zavřít reklamu

Tisková zpráva: CamSlider je evolucí skla PanzerGlass Privacy, které kromě ochrany displeje před škrábanci a nárazy poskytuje i zvýšenou ochranu soukromí. Funguje na principu polarizace, který zaručuje, že obsah displeje vidí jenom uživatel, který kouká na displej smartphonu přímo čelním pohledem. Zvídavé pohledy ze stran nebo přes rameno pak vidí jen velmi deformovaný obraz nebo úplně černý displej.

Sklo s CamSlider ale přináší revoluční prvky a posouvá ochranu soukromí na vyšší úroveň. Mobilní telefon nosí většina lidí stále u sebe a riziko, že nevítaný host bude sledovat vás a vaše kroky ještě detailněji je tak mnohem vyšší. Proto je unikátní sklo Privacy CamSlider uzpůsobeno pro pohodlné mechanické zaslepení přední kamerky mobilního telefonu. Uživatel tak může mít jistotu naprostého soukromí a současně si zachová plný uživatelský komfort.

Pro mnohé naše zákazníky ale soukromí nekončí u obsahu displeje. Smartphone je pro ně často nejdůležitějším pracovním nástrojem, který zejména u firemních zákazníků slouží i na uchovávání množství důležitých a citlivých dat. V těchto zařízeních jednoduše ochrany není nikdy dost, a ta hardwarová přináší ještě lepší úroveň bezpečnosti a soukromí.

PanzerGlass nyní může svým stávajícím i novým zákazníkům nabídnou skla Privacy CamSlider na kterýkoliv model ze současné nabídky značky Apple. Na pultech prodejců tak naleznou skla pro Apple iPhone 6-8 i 6-8 Plus, ale také X/Xs, Xs Max a Xr, a to za maloobchodní cenu 999 Kč. Skla jsou k dostání u všech dobrých prodejců smartphonů a spotřební elektroniky, u kterých koupíte i ostatní skla PanzerGlass. Proškolený personál pomůže i s odborným nalepením, na které je taky poskytována záruka.

Nic neporazí PanzerGlass!

panzerglass_privacy_camslider
panzerglass_privacy_camslider

Dnes nejčtenější

.