Zavřít reklamu

Pokud na svých Apple Watch rádi plníte fitness výzvy, za které vás Apple odměňuje digitálními odznáčky, máme pro vás skvělou zprávu. Na vaše hodinky totiž již brzy dorazí speciální výzva k Mezinárodní dni žen, za kterou si budete moci vysloužit exkluzivní odznáček, který již nikdy jindy nezískáte. 

Speciální fitness výzva k MDŽ se na vašich hodinkách objeví už příští týden, konkrétně 8. března, a k jejímu splnění bude nutné uběhnout (či ujet na invalidním vozíku) 1,6 kilometru, který musí být zároveň zaznamenán v Tréninku na hodinkách. Pokud tuto výzvu splníte, Apple vás odmění růžovofialovým kruhovým odznáčkem s letopočtem 2019. Jeho podobu můžete vidět níže. 

watch

Výzvu sice Apple zatím oficiálně neohlásil, prozradil jí však jeden ze čtenářů portálu 9to5mac, který již v minulosti pár podobných výzev předpověděl se stoprocentní přesností a podložil je i designem odznáčků. Není tak důvod brát jeho slova s jakoukoliv rezervou – tím spíš, když Apple podobnou výzvu uspořádal i v loňském roce, kdy Mezinárodní den žen poměrně velkolepě oslavil.

Apple Watch Series 4:

Rozhodně tedy příští pátek na Mezinárodní den žen nezapomeňte a se svými Apple Watch vyběhněte do ulic či do přírody. Splnění výzvy bude totiž záležitostí pár minut a odznáček, který za ní dostanete, určitě potěší. A pokud ne, alespoň ze sebe budete mít díky pohybu na čerstvém vzduchu dobrý pocit. Tak sportu zdar! 

the-Apple-Watch-Heart-Month-challenge

Dnes nejčtenější

.