Zavřít reklamu

Nové iPady klepou na dveře čím dál hlasitěji. Poté, co si je Apple před nedávnem zaregistroval u Eurasijské ekonimické komise, totiž učinil stejný krok i u úřadů v Indii, které též vyžadují zaregistrovaní nových produktů před zahájením jejich prodejů. Je tak prakticky jasné, že se novinek dočkáme již v následujících týdnech. 

Stejně jako z databáze Eurasijské eknomické komise, ani od Indů se bohužel žádné detaily o novinkách nedozvídáme. Nové iPady totiž prozradilo jen jejich číselné označení A2124 a A2133, které doposud žádný jiný produkt představený Applem nemá. Nicméně z úniků z minulých týdnů víme, že by se mělo jednat o nástupce iPadu 6. generace a o upgrade iPadu mini. Zatímco větší iPad nabídne snad až 10,2” displej, kterého by mohl Apple docílit zúžením rámečků, menší iPad by měl vypadat prakticky stejně jako jeho předchozí generace. Jeho cena by ale měla dle analytiků klesnou a to snad až na úroveň současného iPadu 6. generace – tedy na 8990 korun.

Nový iPad mini 5 by se od své starší generace neměl prakticky lišit: 

V tuto chvíli není jasné, kdy přesně bychom se mohli představení novinek dočkat. V minulých letech však Apple první produkty v čele s iPady představoval zpravidla v druhé polovině března, takže se obecně očekává stejný scénář i tentokrát. Po boku iPadů by se tu měla dle mnoha zpráv konečně znovupředstavit i bezdrátová nabíječka AirPower a snad i druhá generace sluchátek AirPods. Před pár dny se též spekulovalo o dřívějším příchodu (PRODUCT)RED verze iPhonů XS. 

Březnová konference by se však neměla točit jen kolem hardwaru, ale i kolem nových služeb. Zlatým hřebem by totiž mělo být představení jablečné streamovací služby, která bude nabízet jak originální pořady Applu, tak i některé divácky oblíbené z minulosti. Snad se tedy skutečně většiny výše zmíněných novinek dočkáme a co víc – Apple nám jimi vyrazí dech. 

iPad 2018 fb

Dnes nejčtenější

.