Zavřít reklamu

Jednoduché logické hry jsou na našich  mobilních zařízeních již řadu let jako doma, což ostatně potvrzuje spousta her v čele se Snakebird. Ten tvůrci vydali nejprve v roce 2015 na Steamu, kde sice byl celkem oblíbený, ale až s příchodem na iOS zažil opravdový boom. Není se tak čemu divit, že se jeho tvůrci rozhodli pro vytvoření dalšího dílu. Ten však dorazil až nyní a to pod názvem Snakebird Primer.

Už samotný název hry napovídá, že v ní budeme ovládat stvoření, které vzniklo spojením hada a ptáka. Našim cílem je vždy sesbírat všechny kousky ovoce, které se v daném levelu nachází. To samozřejmě není tak snadné, jak se na první pohled může zdát. Náš „hadopták“ totiž vždy musí být alespoň jednou svojí částí na pevném podkladu, jinak spadne z levelu pryč a musíte začít znovu. Kromě toho je na něj připraveno mnoho nástrah například v podobě ostrých ostnů, kterých se samozřejmě nesmíte dotknout.V některých levelech je pak nutné ovládat dokonce dvě zvířata, které se k ovoci dostanou jen společnými silami. Zkrátka možností, jak neuspět, je opravdu mnoho a vy budete muset zapojit všechnu svou fantazii a logické myšlení, abyste všemi připravenými levely dokázali projít.

Původnímu titulu Snakebird recenze vyčítali až příliš náročnou obtížnost v pozdějších fázích hry, a tak bude Snakebird Primer přístupnější. Na druhou stranu se ani ostřílení hráči nemají bát, že by pro ně titul nebyl dostatečnou výzvou. Více než 70 levelů by mělo být dobře rozvrženo od těch nejjednodušších až po ty opravdu složité.

Titul vyšel už 18. února na Steamu a nyní je dostupná k zakoupení pro iPhone, iPad a dokonce i Apple TV. Zakoupit stačí pouze jednu verzi a hrát ji poté můžete na jakémkoliv z těchto zařízení. Snad jediné, co by potenciální kupce mohlo odradit, je cena, která je stanovena na 199 Kč v českém App Storu. Pokud však máte tento typ her rádi, utracených peněz byste litovat neměli.

[appbox appstore id1440486512]

snakebird primer fb

Dnes nejčtenější

.