Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

PDF-Converter-Pro – OCR

Potřebujete převést dokument, který je uložen v PDF do nějakého jiného formátu? PDF-Converter-Pro – OCR vám toto umožní. Na výběr je opravdu mnoho formátu včetně těch pro Word, Excel nebo PowerPoint.

[appbox appstore id813414242 oldprice=“779 Kč“]

Black Out

Pro rychlé zamazání nežádoucích objektů na fotografiích vám poslouží aplikace Black Out. Skryjte například své osobní informace na screenshotu dokladu či něčeho jiného a poté už můžete upravenou fotografii rovnou někomu odeslat.

[appbox appstore id1319884285 oldprice=“149 Kč“]

HazeOver • Distraction Dimmer™

Zaměřte se na aktivní okno, ve kterém momentálně pracujete. Udělejte si pořádek na ploše s aplikací HazeOver • Distraction Dimmer™. Aplikace umožní ztmavit neaktivní okna a pomůže vám se zaměřit na právě používanou aplikaci a zlepšit tak vaši produktivitu.

[appbox appstore id430798174 oldprice=“299 Kč“]

Steam

Age of Wonders III

Strategická tahová hra Age of Wonders III nás zavede do fantasy světa plného monster a příšer. Bitvy jsou perfektně zpracovány co se týče jejich taktického pojetí, kdy je nutné brát v potaz mnoho faktorů. Pokud jste hledali Civilizaci s fantasy prvky, právě jste našli ten správný titul.

[appbox steam simple 226840 oldprice=“29.99 €“]

Magicka 2

Magicka 2 je hra, která je návyková, zábavná a zkrátka dobrá. Především v kooperaci s kamarádem si ji užijete na maximum, kdy budete muset kombinovat vaše kouzla, abyste porazili všechny nepřátele.

[appbox steam simple 238370 oldprice=“14.99 €“]

Christmas Mahjong 2

Klasická hra Mahjong, jen ve vánočním kabátku. Lépe asi nelze tento titul popsat. K dispozici vám bude 120 levelů v šesti lokacích a několika herních módech.

[appbox steam simple 929410 oldprice=“3.99 €“]

macbook pro 2015 fb

Dnes nejčtenější

.