Zavřít reklamu

Série Gunslugs od studia Orange Pixels má za sebou už dva díly a momentálně se připravuje další pokračování. To bude mít podtitul Rogue Tactics a nyní se v dlouhém videu představuje. Předchozí díly vyšly kromě mobilních platforem například i na Steam, PS Vitu a Nintendo 3DS. U Rogue Tactics zatím přesné platformy neznáme, dá se však téměř s jistotou očekávat iOS, Android a Steam.

Hra byla oficiálně oznámena už v listopadu roku 2017 a od té doby na ní vývojáři z Orange Pixel pracují. Vysvětlení, proč neobsahuje trojku v názvu, je velmi jednoduché – od svých předchůdců se bude lišit a to především v přístupu, který nyní bude vyžadovat mnohem větší taktizování a stealth. Nepůjde tak tentokrát pouze o bezhlavou střelbu všude kolem sebe, i když i o ni nebude nouze.

Dále se dočkáme i nového systému misí, kdy vždy po vstupu do levelu budete muset plnit předem zadané úkoly. K tomu budete využívat mnoho různých gadgetů a stealth mechanik. Ve videu si samozřejmě všimnete i pixela-artové grafické stylizace, která společně s tolik typickými zvuky vytváří opravdu retro atmosféru. Koho by při sledování tohoto gameplaye nenapadl například legendární Metal Slug?

Vývojáři s vydáním Gunslugs: Rogue Tactics nespěchají. Důležité pro ně je, aby hra vyšla ve stavu, kdy s ní budou opravdu spokojeni. Zřejmě i proto se vývoj protáhl na delší dobu, než bylo plánováno a ani naposledy zmíněné přibližné datum vydání (březen 2019) se nestihne. Na druhou stranu tvůrcům už toho nezbývá moc k dokončení, tak se snad dočkáme již brzy.

gunslugs fb

Dnes nejčtenější

.