Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Picktorial

Pictorial slouží jednak jako organizér fotografií, ale především také jako nástroj k jejich úpravě. Obsahuje spoustu profesionálních nástrojů, filtrů a dalších vychytávek jako je například vodoznak.

[appbox appstore id1043289526 oldprice=“1.575 Kč“]

SkySafari 6 Pro

SkySafari 6 Pro vás provede vesmírem. Aplikace je schopna najít hvězdy, planety a mnoho dalšího. Dokáže simulovat noční oblohu až 10 tisíc let zpět i do budoucnosti a zobrazit vám například animaci meteorů i jiných úkazů. A to rozhodně není vše, takže pokud chcete zkoumat noční oblohu a vesmír, zklamaní z SkySafari 6 Pro jistě nebudete.

[appbox appstore id1362059613 oldprice=“1.575 Kč“]

StoryMill

Pokud píšete knihu, nebo jen kratší příběh, StoryMill bude užitečným pomocníkem. Během psaní zde můžete editovat a přidávat postavy, zpracovat si časovou osu a také můžete porovnávat různé části příběhu.

[appbox appstore id409493309 oldprice=“999 Kč“]

Tank Battle: Normandy

Tank Battle: Normandy vás zavede do druhé světové války a konkrétně do Normandie. Pustit se budete moci do 39 misí a vyzkoušíte si hru za Brity, Američany i Němce. Dohromady titul obsahuje přes 100 jednotek.

[appbox appstore id977579280 oldprice=“199 Kč“]

Steam

SOMA

SOMA je hororovou hrou od veteránů v tomto žánru ze studia Frictional Games. Nabídne opravdu mrazivou atmosféru se skvělým příběhem  a moc pěknou grafickou stránkou. Pokud se chcete bát, zkuste SOMU.

[appbox steam simple 282140 oldprice=“27.99 €“]

Democracy 3

Democracy 3 je svými tvůrci popisována jako politická tahová strategie. Coby člen politické strany budete schvalovat úpravy zákonů a schvalovat ty nově navržené. Také vás čeká snaha o ovlivnění voličů a bude nutné sledovat kompletně všechny ukazatele a grafy, které vám jsou k dispozici.

[appbox steam simple 245470 oldprice=“22.99 €“]

MacBook Pro 2015 FB

Dnes nejčtenější

.