Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Easy Spending – Expanse Tracker

V Easy Spending můžete jednoduše spravovat své finance. Zadáváte si sem všechny vaše nákupy i příjmy, trvalé platby a rozpočty. Poté už můžete sledovat jak hospodaříte v přehledných grafech a tabulkách.

[appbox appstore id459019300 oldprice=“29Kč“]

Subject 7

Subject 7 je příběhovou adventurní hrou, která se odehrává v mysteriózním sci-fi světě. Kromě průzkumu vás čeká i řešení hádanek a interakce s herním světem.

[appbox appstore id465746674 oldprice=“29Kč“]

JYDGE

I titul JYDGE se odehrává v budoucnosti, tentokrát v té cyberpunkové. Vyberete si svého robota, zbraně i předměty a pusťte se do této top-down střílečky.

[appbox appstore id1212865786 oldprice=“279Kč“]

Tungoo

V Tungoo se vydáte vzhůru. Čeká vás cesta od země až na samotný okraj vesmíru. Dostanete se tam sbíráním speciálních bublin, které jsou pro vás palivem. Navíc sháníte lepší vybavení, abyste vylepšili své statistiky a lépe se vám dařilo v téměř 200 výzvách.

[appbox appstore id976857063 oldprice=“119Kč“]

AllStarSlams

Fanoušci basketbalu určitě vyzkouší AllStarSlams. V této hře se pustí do smečování ve snaze provést co nejefektivnější skok se zasmečováním míče do koše. Důležité je především správné načasování, abyste provedli ty nejtěžší komba.

[appbox appstore id1097341554 oldprice=“149Kč“]

i Live – Gold Edition

V i Live – Gold Edition si vyzkoušíte roli rodiče. Budete se starat o malé dítě, se kterým si musíte hrát, krmit ho, česat ho nebo například chodit na procházky.

[appbox appstore id1311418555 oldprice=“59Kč“]

ipad fb

Dnes nejčtenější

.