Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Neptune – Security & System

Aplikace Neptune – Security & System slouží k zabezpečení a zvýšení výkonu vašeho iOS zařízení. Kromě zabezpečovacích testů aplikace poskytuje i informace o vašem systému a informuje vás o využití paměti.

[appbox appstore id1215653304 oldprice=“29Kč“]

Invisible Dragons

Vytvářejte dračí říši ve strategické hře Invisible Dragons. Připravte se na draky, led, oheň, kouzla a rituály a snažte se přežít! S vaším světem můžete být v kontaktu prostřednictvím notifikací, kdy budete informováni, co se ve vašem světě děje i když hru zrovna nehrajete.

[appbox appstore id1073578968 oldprice=“59Kč“]

Magnifier with Flash Light

Dělá vám problém číst malá písmenka a nemáte zrovna po ruce své brýle? Aplikace Magnifier with Flash Light funguje jako lupa. Namíříte telefon nad daný text a na vašem zařízení se vám ukáže text, který můžete až šestkrát zvětšit. Ve tmě si zde můžete zapnout i blesk pro lepší viditelnost.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“29Kč“]

MazeQuest – An Adventure RPG

Ve hře MazeQuest – An Adventure RPG se snažíte porazit zlo, které vypuklo ve vaší zemi. Čeká vás zde až 40 postav, které se k vám mohou připojit, ale také se obrátit proti vám. Poperte se s různými kouzly a zbraněmi a zachraňte svůj svět před zlem.

[appbox appstore id1180350771 oldprice=“199Kč“]

SpotEQ

Upravte si hudbu podle svého s aplikací SpotEQ. Ekvalizér pro Spotify je dostupný pro všechny členy Spotify Premium. Několika jednoduchými tahy můžete zvuk přizpůsobit vašim potřebám.

[appbox appstore id867816962 oldprice=“119Kč“]

RememberWhen

Aplikace RememberWhen vám připomíná, kolik dní jste se svou drahou polovičkou. Nezapomeňte na své výročí a zapněte si upozornění několik dní dopředu.

[appbox appstore id568644545 oldprice=“29Kč“]

appstore-ipad-fb

Dnes nejčtenější

.