Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Hledáte kvalitní bezdrátová sluchátka, která však nezruinují vaší peněženku? Pak pro vás máme super tip. Zalíbit by se vám totiž mohl sluchátka Niceboy HIVE Pods True Wireless, která se pyšní jak líbivým designem, tak i ergonomickým tvarem, skvělým zvukem či dlouhou výdrží baterie. A právě na tato sluchátka si pro vás náš partner Mobil Pohotovost připravil velkou slevovou akci, díky které je může 30 z vás získat za nejnižší cenu na českém trhu. 

Sluchátka se mohou pochlubit technologií MaxxBass zajišťující vyvážený a plný zvuk. O bezdrátové spojení s vaším telefonem se pak postará Bluetooth ve verzi 4.2. A pozor, sluchátka se po vzoru AirPods k telefonu připojují po vytažení z jejich nabíjecího boxu automaticky. Svou oblíbenou hudbu si tak budete moci užít prakticky hned, jakmile na ní dostanete chuť. 

Ovládání sluchátek zajišťují multifunkční tlačítka na jejich bocích, díky kterým je pozastavování, pouštění, přetáčení či regulování hlasitosti skutečná hračka. Tlačítka ale můžete samozřejmě využít například i k přijmutí příchozího hovoru, které přes sluchátka též hravě vyřídíte. 

Co se pak týče výše zmíněné výdrže, díky nabíjecímu boxu jste schopni se dostat na zhruba 30 hodin. Sluchátka dokáží hrát zhruba 3 hodiny a plně nabité pouzdro je schopné je nabít tedy naplno hned desetkrát. Stav baterie pak můžete velmi snadno kontrolovat jak na sluchátkách, tak i na nabíjecím boxu a to skrze diody. 

Pokud se vám tedy sluchátka zalíbila, máte ideální příležitost k jejich pořízení. Jejich doporučená maloobchodní cena je sice 2490 korun, 30 z vás je však může po zadání slevového kódu lsa172 získat za pouhých 1490 korun, což je mimochodem suverénně nejnižší cena na českém trhu, alespoň podle srovnávače cen Heuréka. Rozhodně tedy s nákupem neváhejte. V minulosti se totiž produkty v podobných akcích vyprodaly do několika vteřin, maximálně minut. 

niceboy fb

Dnes nejčtenější

.