Zavřít reklamu

Se speciálními edicemi sluchátek Beats se v poslední době roztrhl pytel. Apple totiž ve svém Online Storu nedávno představil kolekci s Mickey Mousem, motivem oslavujícím příchod čínského nového roku či grafikou oslavující narozeniny brazilského fotbalového kouzelníka Neymara. Včera se pak v jeho obchodě v tichosti objevila další nová verze modelu Studio3 Wireless, která tentokrát odkazuje na týmy z NBA, tedy nejprestižnější basketbalové ligy světa. 

V nabídce Applu je momentálně šest verzí NBA sluchátek, které jsou inspirovány logy a barvami týmů State Warriors, Houston Rockets, Los Angels Lakers, Philadelphia 76ers, Boston Celtics a Toronto Raptors. Sluchátka jsou vždy do barev týmů přebarvená jak z vnitřní, tak i venkovní strany, přičemž vnějšek zdobí jejich loga. Kovové prvky na sluchátkách jsou pak buď ve zlaté, nebo ve stříbrné barvě. Všechny modely si můžete prohlédnout v galerii pod tímto odstavcem. 

Příchod basketbalových verzí oblíbených Beats Studio3 Wireless není ničím zcela překvapivým. V září loňského roku totiž Apple s NBA uzavřel partnerství, díky kterému se stal Beats oficiálním dodavatelem sluchátek a reproduktorů této organizace. Toho si ostatně můžete všimnou při různých tiskových konferencích či rozhovorech s hráči, kteří jsou produkty od Beats hojně zásobováni. 

Pokud jste se do sluchátek na první pohled zamilovali, máme pro vás bohužel špatnou zprávu. Jak je u podobných edic zvykem, Apple je nabízí pouze ve své domovině. V dohledné době byste na ně však mohli narazit i na eBay, kde se na nich budou snažit zbohatnout různí překupníci. Cenu 349,95 dolarů, kterou Apple nastavil na svém Apple Storu, však u nich spíš nečekejte. 

beats

Dnes nejčtenější

.