Zavřít reklamu

Apple AirPods jsou velmi kvalitní sluchátka, na která nedá nejeden jablečný uživatel dopustit. Není tedy žádným překvapením, že od svého uvedení do prodeje v roce 2016 jsou druhým nejprodávanějším produktem, hned po iPhonech. AirPods hrají skvěle, jsou ovšem k dostání pouze v bílé barvě, což ne všechny uspokojí. Mnozí uživatelé totiž volají prakticky od jejich představení k uvedení nových barevných variant, které budou jejich srdci příjemnější. Volání takových vyslyšela luxusní ruská značka Caviar.

Caviar nabízí sluchátka AirPods v červené a černé barvě a nutno říct, že na pohled vypadají skutečně skvěle. Na pouzdře vyniká pozlaceným nápisem logo značky a nápis Caviar, který je rovněž k vidění i na obou sluchátkách. Sluchátka jsou k dostání na webových stránkách značky Caviar za 590 dolarů (zhruba 13 500 korun). Na stránkách je k zakoupení také verze z uhlíkových vláken, která působí snad ještě o něco lépe. Cena této varianty je nastavena na 720 dolarů (zhruba 16 500 korun). Na vzhled sluchátek se můžete podívat v galerii pod tímto odstavcem.

Caviar je známá ruská značka, o která je nejvíce slyšet díky luxusním úpravám telefonů. Nedávno například pokryla celý iPhone XS zlatem, díky čemuž se jeho cena vyšplhala na 15 000 dolarů (přibližně 345 00 korun). Mnohé zdroje uvádějí, že bychom se letos mohli dočkat sluchátek AirPods druhé generace, které by měly přijít s novou povrchovou úpravou a ještě lepším zvukem.

caviar-fb

Dnes nejčtenější

.