Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Catalog Templates – DesiGN

Zpracujte katalog vaší firmy jako profesionál. Pomůže vám k tomu Catalog Templates – DesiGN, který obsahuje přes 200 předloh k vytvoření perfektního katalogu, který si upravíte podle svého.

[appbox appstore id1191488007 oldprice=“249 Kč“]

ScreenPointer

Pro prezentování skvěle poslouží nástroj ScreenPointer. Ten obsahuje deset druhů ukazovátek, kdy si vyberete to správné pro vaši prezentaci.

[appbox appstore id1368204906 oldprice=“89 Kč“]

Disk Diet

Disk Diet vám pročistí disk od nepotřebných souborů a zajistí tak více volného místa. Najde například nepotřebné jazykové varianty v aplikacích, nepoužívané aplikace, cache, staré soubory s updatem iOS a mnoho dalšího.

[appbox appstore id445512770 oldprice=“199 Kč“]

Transistor

Transistor není ve slevě pouze pro iOS, ale také pro macOS. Jde o velmi povedené RPG se skvěle a originálně zpracovanými souboji a zajímavým příběhem.

[appbox appstore id927617634 oldprice=“599 Kč“]

Steam

Cold Waters

Cold Waters nabízí ponorkový a lodní simulátor se spoustou soubojů. Vybírat si budete z více než 40 typů lodí a ponorek s nimiž se pustíte do zajímavé kampaně.

[appbox steam simple 541210 oldprice=“36.99 €“]

Moonlighter

V Moonlighteru se střetává několik žánrů. Ocitnete se v náhodně generovaných dungeonech, které jsou pokaždé jiné a vždy musíte porazit všechny nepřátelé. Ale také ve hře vedete vlastní obchod. Zvláštní? Ano, ale zároveň zábavné.

[appbox steam simple 606150 oldprice=“19.99 €“]

imac fb

Dnes nejčtenější

.