Zavřít reklamu

Obrovské množství majitelů AirPods tvrdí, že se jedná o jeden z nejlepších produktů, které kdy Apple vyrobil a já s tímto tvrzením musím jen a jen souhlasit. Na první pohled by se mohlo zdát, že jsou AirPody jakousi „raritkou“ určenou pouze pro ostatní Apple zařízení, tzn. například iPhone nebo Mac. Věřte však, že tomu tak není. Stejně jednoduše, jak propojíte AirPody s Macem, je můžete propojit i s klasickým počítačem nebo notebookem, na kterém běží operační systém Windows. Jediným požadavkem, který musí onen počítač splňovat, je Bluetooth modul. Ten už je však ve většině novějších notebooků naprostým standardem.

Jak propojit AirPody s Windowsem

Na počítači s OS Windows otevřete Ovládací panely, kde rozklikněte možnost Zařízení (Bluetooth, tiskárny, myš). Poté pomocí přepínače aktivujte modul Bluetooth a počkejte, dokud se nedokončí načítání. Poté klikněte v horní části okna na Přidat zařízení Bluetooth a jiné. Otevře se nové okno, ve kterém klikněte na možnost Bluetooth. Nyní je nutné vzít do rukou vaše AirPody a podržet na jejich zadní straně tlačítko určené k párování. V mém případě stačilo tlačítko podržet asi pět sekund, poté se sluchátka objevila v seznamu zařízení. Jakmile se AirPody objeví v seznamu, tak na ně stačí kliknout. Po kliknutí se provede instalace ovladačů a po instalaci je proces kompletní.

Pokud máte s propojením mezi AirPody a Windowsem problém, tak vám z vlastní zkušenosti mohu poradit pár tipů. Nejdříve se ujistěte, že jsou sluchátka odpojena od všech ostatních zařízení, tedy například od iPhonu či od Macu. Pokud se ani v tomto případě nepodaří sluchátka spojit, tak zkuste vypnout a zapnout Bluetooth modem, popřípadě restartovat celý počítač a vyzkoušet celý proces znovu. AirPody jsou svým způsobem naprosto běžná bezdrátová sluchátka, a tak je lze k OS Windows připojit stejně, jako každé jiné.

windows_airpods_fb

Dnes nejčtenější

.