Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Distressed FX

S aplikací Distressed FX můžete své obyčejné fotografie přeměnit v umělecká díla. Filtry jsou inspirované umělkyní z Tennessee Cheryl Tarrant, která má jedinečný a originální styl.

[appbox appstore id585702631 oldprice=“29Kč“]

Safety Photo+Video

Pokud si přejete zamknout své tajné fotky či videa, aplikace Safety Photo + Video vám to umožní. Aplikace podporuje Touch ID, takže se do ní dostanete vaším otiskem prstu. Dokonce vám přijde upozornění, když se vám do aplikace snaží dostat někdo cizí.

[appbox appstore id456637671 oldprice=“59Kč“]

aTimeLogger 2

Potřebujete mít přehled o svém čase? Nevíte, jak dlouho vám trvá určitá činnost? ATimeLogger 2 vám s tím pomůže a bude vám zaznamenávat naměřené časy z různých činností.

[appbox appstore id576718804 oldprice=“149Kč“]

Think Fast – Memory Game

Procvičte si svou paměť se hrou Think Fast – Memory Game. Hra je založená na bázi puzzle, takže otáčíte karty a snažíte se najít kartu se stejným obrázkem. Snažíte se získat 3 medaile a dokonce můžete soutěžit i se svými přáteli.

[appbox appstore id818462711 oldprice=“29Kč“]

Death Worm

Ve hře Death Worm se snažíte ovládnout podzemní monstrum a s ním spořádat vše kolem sebe. Bojujete s nepřáteli, své monstrum krmíte a on se stává čím dál větším. Připravte se na 60 levelů k dokončení kampaně.

[appbox appstore id396669943 oldprice=“59Kč“]

Civilization Revolution 2

Budujte svou říší ve strategické hře Civilization Revolution 2. Rozšiřujte říši, budujte vojska, vyjednávejte a vynalézejte. Budete vy tím, kdo na konci zvítězí?

[appbox appstore id864880531 oldprice=“299Kč“]

iPhone X screenshot FB

Dnes nejčtenější

.