Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

BezierCode – Vector Drawing to Objective C Code

V této aplikaci je vám umožněno kreslit vektorové obrázky. Své výtvory poté můžete ukádat do formátu PNG, či JPG. Využít se zde dají styly, tvary i text.

[appbox appstore id845159054 oldprice=“149Kč“]

Live Desktop – Live Wallpapers

Aplikace Live Desktop – Live Wallpapers vám nabízí animované tapety na vaše zařízení. Na výběr máte mezi tisíci různými motivy a plno dalších jich přibývá. Dokonce si u každé animace můžete zapnout zvuk a vaše tapeta poté bude kromě pohybu vydávat i různé zvuky.

[appbox appstore id846060286 oldprice=“59Kč“]

News Headlines -App for Google

Chcete být informováni o tom, co se děje ve světě? Aplikace News Headlines vám stručně ukazuje nejnovější zprávy ze světa a vy poté víte o všem důležitém. V aplikaci se nachází novinky z 51 různých zemí a podporuje více než 70 jazyků.

[appbox appstore id998256682 oldprice=“89Kč“]

EzyCal – Easy Calendar & Time

S aplikací EzyCal – Easy Calendar & Time už nikdy nezmeškáte žádné setkání, či událost. Zapisujte si připomínky a přidávejte je do určitého dne, aplikace vám může ukázat události na příštích 7 dní dopředu. Motiv si můžete připnout na plochu a mít tak pořádek ve svém plánování na další dny.

[appbox appstore id1190243926 oldprice=“89Kč“]

Steam

Rust

Ve hře Rust jde o přežití. Musíte si zde vypěstovat suroviny, bojovat s nepříznivými podmínkami, stavět přístřešky a lovit. S ostatními hráči můžete utvořit alianci a rozvíjet tak své město, nebo s nimi můžete třeba bojovat.

[appbox steam simple 252490 oldprice=“29.99 €“]

Borderlands 2

Hra Borderlands 2 je akční, ale i dynamická střílečka. Svou postavu i zbraně si přizpůsobíte dle vlastních potřeb. Do hry můžete přizvat i své kamarády a bojovat s nimi proti ostatním hráčům.

[appbox steam simple 49520 oldprice=“29.99 €“]

macbook-pro-touch-id-fb

Dnes nejčtenější

.