Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Soulver

Soulver není pouze obyčejnou kalkulačkou. Kromě počtů využijete i její převodník měn čí jednotek. Navíc stačí například napsat „100 $ in Euros“ a aplikace vám ihned ukáže výsledek.

[appbox appstore id413965349 oldprice=“349 Kč“]

Unicorn Blocker: Adblock

Unicorn Blocker: Adblock je užitečný adblocker, který využijete s prohlížečem Safari. Seznam stránek, na kterých je automaticky blokována reklama se postupně rozšiřuje.

[appbox appstore id1231935892 oldprice=“119 Kč“]

Transitions DJ

Transitions DJ je aplikací pro mixování hudby. Můžete ji spárovat například s iTunes knihovnou či SoundCloudem. Obsahuje mnoho potřebných funkcí, které každý DJ využije.

[appbox appstore id447999285 oldprice=“599 Kč“]

Steam

SUPERHOT

SUPERHOT je zcela unikátní hrou. Hratelnost spočítá v tom, že se čas (a tím pádem i nepřátelé, vystřelené náboje a podobně) hýbou pouze, pokud i vy hýbete svou postavou. Pokud stojí, nehýbe si nic kolem vás.

[appbox steam simple 322500 oldprice=“22.99 €“]

Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition

Divinity: Original Sin 2 je perfektně hodnocené RPG z historického prostředí. Pokud máte rádi tento žánr, rozhodně nebudete zklamaní. Čeká vás zajímavý příběh i questy, krásně graficky zpracovaný svět a zábavné souboje.

[appbox steam simple 435150 oldprice=“44.99 €“]

SUNLESS SKIES

SUNLESS SKIES popisují její tvůrci jako gothické hororové RPG s důrazem na průzkum a příběh. Velmi pěkně působí i ručně kreslený 2D svět.

[appbox steam simple 596970 oldprice=“22.99 €“]

macbook apple fb

Dnes nejčtenější

.