Zavřít reklamu

Vývojářské studio Radiangames má za sebou už několik úspěšných her. Nejznámější jsou zřejmě Slydris 2, která je velmi podobná klasickému tetrisu, a Pivotol, v níž spojujete bloky stejné barvy. Nyní tito vývojáři připravují nový titul, který však bude žánrově odlišný od těch předešlých.

Bude se jmenovat Scorcher a půjde závodní titul s top-down pohledem a důrazem na postřeh. Rozdíl bude také v ceně. Zatímco výše zmíněné hry jsou dostupné zdarma, Scorcher bude placený a vyjde vás na 49 korun. Na první pohled je titul podobný již minulý rok představenému Speed Demons, což bude jakýsi Burnout opět s top-down pohledem. Avšak ten je zatím v nedohlednu a studio se nyní soustředí na Scorcher.

Jak můžete vidět v traileru níže, hra je velmi zajímavě stylizována do prostředí připomínající poušť. Budete ovládat vesmírnou raketu, se kterou nesmíte narazit do krajů a především se musíte vyhýbat pouštním červům. A dalším nástrahám, které vám průlet tratě pořádně okoření.

Vydání titulu je plánováno na 14. února za již zmíněných 49 korun. Ještě před vydáním bude možné si hru na App Storu předobjednat. Uživatelé Androidu se dočkají až v průběhu března či dubna. Níže si můžete pustit ještě trailer na chystané Speed Demons od stejného studia, tento titul totiž vypadá také velmi slibně.

scorcher fb

Dnes nejčtenější

.