Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Stojánek pro bezdrátové nabíjení, kamera do auta nebo třeba chytré hodinky patří mezi užitečné doplňky, jejich cena ale obvykle nebývá příliš nízká. Díky akci, kterou si pro čtenáře LsA připravil eshop Cafago, si můžete všechny tyto doplňky zakoupit najednou.

Používání stojánku pro bezdrátové nabíjení je efektivní a jednoduché. Stačí pouze položit kompatibilní zařízení na nabíječku. V průběhu nabíjení lze bez problémů také přijímat příchozí hovory, aniž by bylo nutné přístroj odpojit. Po plném nabití se stojánek automaticky odpojí od proudu. Nabíječka je pro větší bezpečnost opatřena protiskluzovou povrchovou úpravou.

Poštovné do České republiky je ve variantě Super Saver Shipping zcela zdarma, zboží obdržíte nejpozději do 20 pracovních dní.

Pánské chytré digitální hodinky vás překvapí nejenom svou robustností a odolností, ale také funkcemi. Počítání kroků, kalorií a ušlé vzdálenosti ocení nejenom sportovci, užitečným bonusem je možnost notifikací na příchozí hovory, zprávy i aplikace sociálních sítí. Hodinky dále disponují funkcí dálkového ovládání fotoaparátu, budíkem a stopkami, a jsou odolné vůči vodě.

Poštovné do České republiky je přes Standard Shipping zcela zdarma, zboží obdržíte nejpozději do 25 pracovních dní.

Kamera do auta je užitečným doplňkem pro každého řidiče. Kameru můžete ručně naklonit až o 90°, snímání 1080p i 720p videa probíhá při 30fps. Kamera podporuje externí úložiště v podobě paměťových SD a TF karet s kapacitou až 32GB.

Poštovné do České republiky je prostřednictvím Standard Shipping zcela zdarma, zboží obdržíte nejpozději do 25 pracovních dní.

Smart Digital Watch fb

Dnes nejčtenější

.