Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Při používání chytré elektroniky se neobejdeme bez toho správného příslušenství. Ať už je to kryt s klávesnicí pro iPad, bezdrátová nabíjecí podložka nebo třeba nabíjecí stojánek, díky dnešní speciální nabídce můžete tyto doplňky pro svá Apple zařízení získat za zvýhodněnou cenu.

Nabíjecí stojánek pro iPhone, Apple Watch a AirPods

Nabíjecí stojánek je nejenom elegantní, ale také skvěle funkční. Je kompatibilní s iPhonem 5 a novějším, Apple Watch a AirPods. Disponuje ochranou proti přehřátí a jeho povrch je vyroben z odolného silikonu s protiskluzovou úpravou.

Poštovné do České republiky přes Unregistered Air Mail je zcela zdarma, zboží obdržíte nejpozději do 30 pracovních dní. Doporučujeme však využít některou z možností Registered Air Mail.

Bezdrátová nabíječka 3v1

Bezdrátová nabíjecí podložka 3v1 skvěle poslouží pro bezpečné a spolehlivé nabití Apple Watch, novějších modelů iPhonů, ale také dalších zařízení s podporou protokolu Qi. Nabíjecí podložka je vybavena ochranou proti přehřátí, zkratu a dalším komplikacím, a je opatřena speciálním protiskluzovým povrchem. Součástí balení je kromě nabíječky také nabíjecí držák pro Airpods se silikonovým pouzdrem, nabíjecí kabel, základna a další příslušenství.

Poštovné do České republiky vás přes Registered Air Mail vyjde na 17 korun, zboží obdržíte nejpozději do 28 pracovních dní.

Wireless Charger 2

Kryt s klávesnicí pro 9,7″ iPad

Kryt s Bluetooth klávesnicí KG611 výborně pasuje k 9,7palcovému iPadu. Je vyrobena z odolného PVC a váží pouhých 0,57kg. Součástí balení je kromě klávesnice také nabíjecí kabel a manuál v angličtině.

Stojanek iPhone Watch AirPods

Dnes nejčtenější

.