Zavřít reklamu

Před týdnem jste se na našem magazínu mohli dočíst o novém způsobu využití iPadu Pro v nejprestižnější soutěži ledního hokeje, NHL. Apple totiž vyvinul aplikaci, díky které budou mít samotní trenéři dostupné nejdůležitější statistiky zápasu, a to přímo v reálném čase. Díky této novince se očekává pozvednutí hry na daleko vyšší úroveň, aniž by se musela změnit samotná pravidla ligy NHL. Na jakousi oslavu této aplikace byl před pár dny Applem pozván komisař soutěže, Garry Bettman, hráč Edmontonu, Connor McDavid a hráč Toronta, Austin Matthews, do bývalého sídla Applu na adrese Infinite Loop.

Setkání se odehrálo v auditoriu Town Hall, kde pozvané experty ledního hokeje doplnil všem známý Phil Schiller. Celé akce se zúčastnilo 300 zaměstnanců cupertinské společnosti a daleko více sledovalo celé dění pomocí živého vysílání. Samotný komisař Bettman vychvaloval rostoucí partnerství mezi ligou NHL a jablečnou společností, díky kterému se samotná hra velmi přívětivě transformuje. Nadále pozdvihl novou aplikaci z dílny Applu, díky které zaručeně dojde k dalšímu zlepšení výkonů samotných hráčů. To, co již nyní dokáží předvést na ledě, je ohromné a sám si je jist, že se veškeré kvality NHL posunou ještě výše.

Takto probíhalo představení loňského iPadu Pro:

Kvalita hokeje je taktéž nesmírně důležitá pro fanoušky. Ti se nyní 100 % dočkají daleko lepší podívané a s jistotou se budou chtít k ligovým zápasům vracet. Svou pochvalu do diskuse přidal taktéž hráč Matthews. Díky nové aplikaci je trenér schopen řešit problémy svých hráčů s každým zcela individuálně a přesně jim říct, co dělají špatně.

Máte z nové inovace radost, nebo byste raději preferovali sledování hokeje ze staré školy. Přeci jen, na moderní technologii se dnes spoléhá již více sportů. Například v populárním tenise je poměrně hojně využívána technologie zvaná Jestřábí oko. Co si o tom myslíte vy? Dejte nám vědět váš názor do komentářů.

apple-nhl-fb

Dnes nejčtenější

.