Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

iFlicks 2

iFlicks 2 vám umožní přidávat video soubory do iTunes či iOS zařízení. Navíc můžete přidat metadata  k filmům i seriálům a vaše knihovna pak bude vypadat skvěle.

[appbox appstore id731062389 oldprice=“869 Kč“]

Vicinity

S touto appkou zůstanete koncentrovaní a pomůže vám i s relaxací. Obsahuje mnoho zvuků, které navodí tu správnou atmosféru. K Vicinity můžete přistupovat z horní lišty vašeho Macu.

[appbox appstore id1143779658 oldprice=“199 Kč“]

iWrite

iWrite je obdoba Poznámkového bloku z Windows. Jedná se o velmi jednoduchý textový editor, který můžete využít, pokud vám například nevyhovují Pages.

[appbox appstore id1022441331 oldprice=“89 Kč“]

Steam

Mafia II

Mafia II je kultovní hrou a to především u nás v České republice. Hra tvořená převážně českým týmem je chválena především pro svůj příběh a atmosféru 50. let 20. století.

[appbox steam simple 50130 oldprice=“29.99 €“]

Mafia III

Třetí díl série Mafia už netvořil český tým, přesto by neměla uniknout vaši pozornosti, pokud vás podobné hry baví. Jen pozor na opakující se typy misí, na druhou stranu příběh samotný je velmi dobrý.

[appbox steam simple 360430 oldprice=“39.99 €“]

A Normal Lost Phone

V této hře najdete ztracený telefon a můžete jej prozkoumat. Projdete si galerii fotek, zprávy, připojíte se k internetu a mnoho dalšího. Postupně odhalíte mnoho informací o Samuelovi, který je majitelem telefonu.

[appbox steam simple 523210 oldprice=“2.99 €“]

macbook air official fb

Dnes nejčtenější

.