Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

GPS Connection – BLE Notifier

Aplikace GPS Connection – BLE Notifier vám umožní vyhledat všechna BLE zařízení, nacházející se poblíž vašeho iPhonu, a spojit se s nimi. Aplikace rovněž poskytuje veškeré důležité informace o zařízení.

[appbox appstore id1448814498]

Wonder App – Photo Editing

Chcete vyzkoušet zase něco nového na poli úprav iOS fotografií? Aplikace Wonder App vám umožní přednastavit si vlastní parametry úprav a fotografie editovat jedním jediným klepnutím.

[appbox appstore id1441972204]

Movies Like – Similar Movie List

Aplikace Movies Like představuje zábavný, rychlý a pohodlný způsob, jak objevit filmy a televizní pořady na základě toho, co se vám již dříve zalíbilo. Aplikace rovněž obsahuje informace o tom, na kterých streamovacích službách je daný pořad k dispozici.

[appbox appstore id1438779920]

One Click Tuner

Aplikace One Click Tuner dělá přesně to, co její název slibuje. Stačí One Click Tuner spustit a zobrazí se vám přehledné rozhraní přesné a spolehlivé virtuální ladičky pro všechny možné hudební nástroje.

[appbox appstore id1448329781]

Backfire

V lehce netradiční hře Backfire na sebe hráč bere roli exorcisty, jehož úkolem je zbavovat nebohé duše dávné kletby. Do cesty se mu staví nespočet překážek a zákeřných bossů. Porazíte je všechny?

[appbox appstore id1445218977]

Garfield Rush

Garfield Rush je zábavná, svižná běhací hra s oblíbeným obtloustlým zrzavým kocourem v hlavní roli. Také nenávidíte pondělky? Zpestřete si je hraním Garfield Rush.

[appbox appstore id1442489120]

iOS Apps 224

Dnes nejčtenější

.