Zavřít reklamu

Jen těžko byste hledali v české jablíčkářské komunitě někoho, kdo včera v podvečer nezaznamenal poprask okolo prvního českého Apple Storu. Ten “vyjednal” ve švýcarském Davosu se šéfem Applu český premiér Andrej Babiš, který se svým úspěchem hnedle pochlubil na Facebooku a Twitteru. Prakticky ihned po zveřejnění příspěvků se začaly na internetu objevovat skutečně parádní koláže, které si z Babiše, Cooka a pražského Apple Storu utahují. Pár nejlepších jsme se proto rozhodli zveřejnit i my na našem webu v galerii níže.  

Obrázky v galerii vytvořil Tomáš Břínek alias TMBK pro časopis Reflex a svůj Instagram. Pokud se chcete skutečně dobře pobavit, mrkněte i na jeho další tvorbu na jeho sociálních sítích. Stojí totiž rozhodně za to :) : 

Jak můžete sami vidět, Praze zkrátka Apple sluší a například takový iOrloj vůbec nevypadá zle. Kdy se však příchodu Apple Storu do české metropole skutečně dočkáme je v tuto chvíli ve hvězdách. Spekulace o výstavbě jablečného obchodu se tu totiž objevují již několik let s tím, že bylo spuštění prací mnohdy poměrně blízko. Applu se však jeho záměr nakonec do finiše dotáhnout nepodařil. Nechme se tak překvapit, zda i včerejší Babišovo prohlášení je jen jakýmsi výkřikem do prázdna, na který brzy zapomeneme, nebo naopak pomyslným startem realizace projektu. První i druhou možnost ukáže až čas.

Orloj Watch fb

Dnes nejčtenější

.