Zavřít reklamu

Ztrácejí se opravdu ponožky v pračce? Tuto otázku si musí klást každý, kdo někdy pral oblečení. Ponožek zkrátka nikdy nevyndáte z pračky tolik, kolik jste jich tam vložili. Jak k této záhadě dochází se zatím nepodařilo nikomu vysvětlit. Nyní se svou verzí přichází vývojář Tim Ketz ve své hře Lost Sock.

V tomto titulu se totiž dozvíme, že každá pračka má uvnitř velké díry. Právě do nich ponožky zapadnou a jsou ztraceny. Navždy. Ve hře je vašim úkolem zabránit tomu, aby ponožky do těchto děr spadly. Ovládání je velmi jednoduché – klepáním na displej ovládáte otáčení bubnu pračky, to je vše. Během praní sbíráte ponožkami peníze, za které si poté kupujete nové typy pracích prostředků a samozřejmě i nové ponožky.

Ano, hra je svým konceptem opravdu velmi jednoduchá, možná až hloupá, ale jedná se přesně o tu záležitost, kterou si zapnete při několikaminutovém čekání na autobusové zastávce. Hra má být dostupná od 30. ledna a bude zcela zdarma. Navíc si ji už nyní můžete „předobjednat“ v App Storu, abyste na ni náhodou nezapomněli. Vývojář hry navíc na tomto fóru plánuje rozdat několik promo kódů ještě před samotným vydáním. Pokud vás tedy titul skutečně zaujal, můžete zkusit štěstí a třeba budete prát dříve než ostatní.

lost sock fb

Dnes nejčtenější

.