Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Translate Tab

Výborná aplikace Translate Tab je opět ve slevě. S její pomocí si kliknutím na ikonu v horní liště zobrazíte okno, ve kterém si můžete přeložit jedno slovo či celý text z více než 100 jazyků.

[appbox appstore id458887729 oldprice=“349 Kč“]

Savings 2

Savings 2 vám pomůže s hlídáním vašich financí. Můžete v ní mít zadány všechny vaše trvalé platby a faktury, rozpočty i mnoho dalšího. Aplikace je velmi pěkně zpracovaná a zobrazí vám i různé grafy či tabulky.

[appbox appstore id1329855834 oldprice=“599 Kč“]

Hidden Folks

Krásná kreslená hra Hidden Folks potrápí vaše oči. Budete totiž mít vždy za úkol najít konkrétní osoby či předměty na černobílém obrázku. Těch je aktuálně dostupných přes 25 a celkově budete hledat více než 250 objektů.

[appbox appstore id1315280273 oldprice=“599 Kč“]

Steam

Endless Legend

Endless Legend je krásně vypadající strategií s pohlcujícím světem a skvělou hudbou. Každý fanoušek strategií ji rychle pochopí a může se tak pustit do bojů proti různým monstrům.

[appbox steam simple 289130 oldprice=“29.99 €“]

Timberman VS

Timberman VS je opravdu velmi  jednoduchým titulem, co se týče grafického zpracování i ovládání. Jste dřevorubcem, který musí co nejrychleji pokácet strom. K dispozici je i režim více hráčů na jedné obrazovce, takže je o zábavu postaráno.

[appbox steam simple 943380 oldprice=“1.59 €“]

Endless Space 2

Vesmírná tahová strategie Endless Space 2 nabízí možnost hrát za několik ras, kdy hratelnost je vždy zcela odlišná. Čeká na vás mnoho úkolů, planet k prozkoumání i celkový počet činností, které můžete provádět.

[appbox steam simple 392110 oldprice=“39.99 €“]

macbook air official fb

Dnes nejčtenější

.