Zavřít reklamu

Jsou hudebníci, jejichž hudbu doslova hltáte, ale také ti, které naopak nemůžete vystát jak po stránce jejich tvorby, tak třeba i osobnosti. I přes vaší averzi vám jej však mohlo Spotify čas od času v některém ze svých playlistů nevědomky nabídnout, jelikož nedisponovalo žádnou možnosti daného interpreta zablokovat. To se ale dle dostupných informací brzy změní. 

Podle portálu Thurrott začíná Spotify na iOS testovat novinku, jejíž hlavní myšlenkou je zablokovat neoblíbené interprety a to co nejdůkladněji. Po blokaci by se totiž neměly jejich skladby objevovat absolutně nikde od knihovny přes playlisty až po různé radiostanice. Poměrně zajímavé je, že hudba zablokovaného interpreta nepůjde přehrávat dokonce ani ručně. S trochou nadsázky se tak dá říci, že umělec pro vás naprosto zmizí z povrchu zemského – tedy alespoň ve Spotify. Nová funkce by měla být dle dostupných informací nastavitelná přímo na stránce interpreta, kde půjde zaktivovat několika tapnutími v nabídce. 

Spotify se před nedávnem konečně dočkalo i appky pro Apple Watch:

V současné době by mělo testování novinky probíhat jen na malém množství uživatelů systému iOS. Bohužel tak není jasné, kdy by se novinka mohl začít rozšiřovat i mezi ostatní uživatele. V úvahu sice připadá i to, že jí Spotify nakonec vůbec nenasadí, vzhledem k užitečnosti se však tento scénář nenaplní. Testování novinek je ale zpravidla záležitostí na několik měsíců. 

spotify

Dnes nejčtenější

.