Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

TimeMap

Zajímá vás, kolik je právě hodin v ostatních částech světa, nebo kdy zde vychází a zapadá slunce? Tyto a další informace vám spolehlivě, přehledně a v příjemném rozhraní zobrazí aplikace TimeMap.

[appbox appstore id1418480978 oldprice=“29Kč“]

BFT – Bear Focus Timer

Aplikace Bear Focus Timer vám představuje Toma – přátelského medvěda, který vám pomůže se soutředění na to, na čem právě musíte pracovat. Odměna za soustředění vás nemine.

[appbox appstore id1328806990 oldprice=“29Kč“]

Reminders Widget

Neobejdete se bez připomínek? Pak určitě oceníte aplikaci Reminders Widdget, která vám umožní přenést veškeré vaše připomínky a poznámky do widgetu a prohlížet je bez nutnosti odemykání mobilu.

[appbox appstore id1092737242 oldprice=“59Kč“]

Change – Currency Converter

Pokud potřebujete konvertovat měny mezi sebou, není nic jednoduššího než použít aplikaci Change – Currency Converter. Je vhodná zejména pro cestovatele, aby si udělali představu o hodnotě jednotlivých měn.

[appbox appstore id721122369 oldprice=“29Kč“]

Deep Whois

Deep Whois je spolehlivá, pokročilá a dokonale komplexní Whois aplikace. Tento užitečný nástroj vám umožní prohledávat databázi domén, webových a IP adres a mnoho dalšího.

[appbox appstore id328895000 oldprice=“59Kč“]

Powerful Motivator

Chybí vám motivace? Zkuste ji trochu nakopnout s motivační aplikací Powerful Motivator. Aplikace vám skvěle pomůže se stanovením, udržováním a dosáhnutím všech vašich cílů.

[appbox appstore id1375742622 oldprice=“119Kč“]

Stickman Cliff Diving

Zaskákejte si z útesu ve vysoce návykové hře Stickman Cliff Diving. Užijte si originální grafické ztvárnění, až 125 metrů vysoké útesy i odměny za každý skvělý skok.

[appbox appstore id375671896 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 114

Dnes nejčtenější

.