Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Habitify: Simple Habit Tracker

Habitify je aplikací pro sledování vašich návyků a plnění zadaných cílů. Potěší svým minimalistickým designem a pěknými statistikami. Navíc můžete mít aplikaci i na svém iPadu či iPhonu.

[appbox appstore id1140787122 oldprice=“299 Kč“]

Persona

Persona je aplikací pro spisovatele. Jedná se o databází postav ve vašem příběhu. U každé z nich si vyplníte její charakter, vztah k ostatním postavám a mnoho dalšího.

[appbox appstore id560926312 oldprice=“1.039 Kč“]

Steam

The Keep

Hra The Keep od českého studia CINEMAX je klasickým prozkoumávacím RPG z první osoby. Čeká na nás atmosféra RPG z 90. let a spoustu nepřátel.

[appbox steam simple 317370 oldprice=“14.99 €“]

Super Seducer 2

Vyzkoušejte si, jaké jsou vaše schopnosti flirtovat se ženami v interaktivním filmu Super Seducer 2. Čeká vás spousta rozhodování při rozhovorech s ženami a jen ty správně nakonec povedou k úspěšnému večeru. Jak se zadaří vám?

[appbox steam simple 863570 oldprice=“10.79 €“]

BalanCity

V BalanCity budete stavět město tak, aby mělo všechny potřebné budovy pro správné fungování. Navíc ale musíte celé město vyvažovat, aby se nepřevrátilo.

[appbox steam simple 462680 oldprice=“7.99 €“]

Trine 3: The Artifacts of Power

Třetí díl ze série Trine nabídne opět krásnou atmosféru v moc pěkné grafice. Příběh vám zabere zhruba 6 hodin, ale pokud jste nehráli první dva díly, doporučujeme nejprve odehrát je. Jsou také ve slevě.

[appbox steam simple 319910 oldprice=“21.99 €“]

macos_hide_others_fb

Dnes nejčtenější

.