Zavřít reklamu

SEGA Forever je kolekcí klasických SEGA her, které jsou dostupné na iOS a Android a jsou free-to-play. Jejich seznam se stále rozšiřuje, momentálně zde najdeme například Streets of Rage 2 či Sonic the Hedghog 2. Aktuálně to vypadá, že mezi ně dorazí i jedna z legend retro her – Golden Axe 2.

SEGA se postupně snaží přinést na mobilní zařízení většinu ze svých kultovních titulů. Ty sice obsahují reklamu, ale většina hráčů ocení jejich dostupnost zdarma. Na oficiálním twitterovém účtu SEGA Forever se včera objevil obrázek právě z Golden Axe 2 a textem „Několik let po poslední bitvě…“. Jedná se tedy o jasné pomrknutí směrem k hráčům, že mají tuto hru brzy očekávat. Většinou podobné tweety znamenají, že je hra opravdu blízko vydání, takže je možné, že Golden Axe 2 dorazí už v průběhu tohoto týdne.

Seznam dostupných her se tedy velmi zajímavě rozrůstá a my se těšíme, jaké další tituly nás čekají. Během tohoto roku se snad dočkáme i legendárních titulů ze Saturnu, Dreamcastu či Master Systemu. SEGA byla v minulosti jedním z největších herních vydavatelů a mezi její nejznámější značky patří výše zmínění Sonic, Crazy Taxi, Virtua Fighter, Yakuza či například Shenmue. Rozhodně tak je z čeho vybírat a my bychom se rozhodně nezlobili, pokud by tyto tituly byly dostupné na iOS jako free-to-play.

golden axe fb

Dnes nejčtenější

.