Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

DeskCover

DeskCover pomůže každému, kdo má problém se soustředěním se na práci. Dokáže vám totiž zvýraznit aktivní okno a zbytek plochy ztmavit tak, abyste nebyli ničím rušeni. Navíc je možné si nechat skrýt i ikony na ploše.

[appbox appstore id1257711898 oldprice=“59 Kč“]

InstaCards – Business Card

V InstaCards – Business Card si vytvoříte vlastní vizitky. Připraveno je 300 různých předloh z nichž si jednu vyberete a tu poté upravíte podle svého. Můžete samozřejmě nahrát i vlastní logo či QR kód.

[appbox appstore id1304358517 oldprice=“349 Kč“]

Caffeinated – Anti Sleep App

Pokud potřebujete udržet váš Mac „při smyslech“ a nechcete, aby vypnul obrazovku či se uspal, sáhněte po Caffeinated. V ní si jednoduše nastavíte, po jakou dobu má zůstat Mac v tomto módu. Jeho aktivace pak probíhá jedním kliknutím skrze ikonu v horní liště.

[appbox appstore id1362171212 oldprice=“29 Kč“]

Steam

Thief

Thief je kultovní značkou a v roce 2014 jsme se po opravdu velmi dlouhé době dočkali pokračování. Ve hře se ujmete role zloděje, který se schovává ve stínech a tichý postup je jeho hlavní zbraní. Titul nabízí také zajímavý příběh.

[appbox steam simple 239160 oldprice=“29.99 €“]

Graveyard Keeper

Graveyard Keeper je simulací hrobníka. Staráte se o hřbitov, který vylepšujete, o nebožtíky, kostel a mnoho dalšího. To vše ve velmi pěkné retro grafice.

[appbox steam simple 599140 oldprice=“16.79 €“]

Lara Croft GO

Lara Croft GO je titul, který již známe z našich iPadů. Pokud si však tuto logickou hru chcete užít i na vašem Macu, máte možnost. V mnoha levelech, které titul nabízí, máte vždy za úkol dostat se na předem dané místo. Cesta však nebude vždy tak snadná, jak se zdá.

[appbox steam simple 540840 oldprice=“9.99 €“]

Mac Hot Weather fbv

 

Dnes nejčtenější

.