Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Volání, zprávy, poslech hudby, ale také monitoring srdečního tepu, sledování spánku nebo ušlých kroků – to vše nabízí v elegantním designu nové chytré hodinky Kospet Brave 4G. Čtenáři LsA je díky speciální nabídce webu GearBest mohou získat za speciální cenu.

Hodinky Kospet Brave 4G jsou skutečně všestranné a multifunkční. Díky decentnímu designu a funkcím, jako je možnost přichozích a odchozích telefonních hovorů nebo odesílání a přijímání textových zpráv jsou skvělým doplňkem do práce, odolnost třídy IP68 a řada funkcí pro zdraví a fitness z nich ale zároveň činí vynikajícího parťáka pro sport a volný čas. Slot pro nanoSIM kartu a funkce záznamu volání či adresáře udělají z vašich hodinek plnohodnotnou alternativu mobilního telefonu, milovníci hudby jistě ocení možnost přehrávání skladeb přes Bluetooth.

Hodinky Kospet Brave disponují 4G konektivitou a běží na nich operační systém Android 6.0. Dísponují 2GB RAM a 16GB ROM, o přísun energie se stará vestavěná baterie s kapacitou 620mAh. Potřebné informace vám zobrazí 1,3palcový ISP displej s rozlišením 240 x 240 pixelů.

  • Hodinky Kospet Brave zakoupíte za zvýhodněných 2 220 Kč zde

Poštovné do České republiky je zcela zdarma, zboží bude expedováno mezi 21. a 23. lednem a obdržíte ho nejpozději do 28 pracovních dní.

20181222140352_36771
Kospet Brave 4G fb

Dnes nejčtenější

.