Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

App Icon Set Creator

S App Icon Set Creator snadným způsobem upravíte ikony do všech potřebných velikostí pro vaše aplikace. Jednoduše přetáhněte ikonu v jakékoliv velikosti, vyberete cílovou platformu a máte hotovo.

[appbox appstore id1052532083 oldprice=“29 Kč“]

Smart Zipper Pro

Aplikace Smart Zipper Pro umožní vytvářet, upravovat, chránit či rozdělovat zabalené archívy. Dokáže pracovat s nejpoužívanějšími formáty RAR, 7z, ISO, Zip a mnoha dalšími.

[appbox appstore id524576324 oldprice=“299 Kč“]

timeLAPSE

timeLAPSE v předem určených intervalech ukládá screen vaši obrazovky. Interval může být nastaven v rozmezí 10 vteřin až 24 hodin. Všechny snímky poté můžete uložit jako time-lapse video.

[appbox appstore id449502656 oldprice=“299 Kč“]

Steam

Celeste

Celeste je jednou z nejlépe hodnocených her minulého roku a odnesla si dokonce ocenění za nejlepší nezávislý titul roku na „herních oscarech“ The Game Awards. Jedná se o plošinovku se skvělým level designem, příběhem a atmosférou.

[appbox steam simple 504230 oldprice=“19.99 €“]

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Shadow Tactics je hrou velmi podobnou například legendárním Commandos či Desperados. Vyznačuje se cartoonovou grafikou, skvělou stealth hratelností a spoustu zajímavých puzzlů.

[appbox steam simple 418240 oldprice=“39.99 €“]

Titan Souls

Titan Souls vám nabídne drsné a těžké souboje a akční arkádovou hratelnost. Často je popisována jako 2D Shadow of the Colossus v pěkné retro grafice.

[appbox steam simple 297130 oldprice=“14.99 €“]

12 palcovy - macbook retina -fb

Dnes nejčtenější

.