Zavřít reklamu

Nemalá skupina lidí častokrát vzpomíná na Apple za čas Steva Jobse. Dle nich byla tehdejší jablečná společnost lepší a mnohem inovativnější. Pod Jobsovým velením došlo například k představení vůbec prvních modelů iPhonů a iPadů, které vzbudily ohromný poprask na tehdejším trhu. Dnes tuto funkci vykonává jeho blízký přítel, Tim Cook. Ten se od otce Applu liší v tom, že místo inovace v produktech se soustředí na vylepšení těch dosavadních. Přestože může být tento směr proti srsti mnoha fanoušků Applu, nesmíme zapomínat, že pod jeho velením došlo k představení dnes naprosto revolučního produktu, Apple Watch.

Přes pomalejší „rozjezd“ se dnes těší Apple Watch velké popularitě, která navíc neustále roste. Úspěch Apple Watch tlačí vzhůru celou kategorii nositelné elektroniky Applu, do které spadají krom hodinek například i sluchátka AirPods. To potvrdil ve včerejším rozhovoru i samotný Tim Cook. Právě nositelná elektronika totiž podle něj svými prodeji dokázala již předčit i legendární iPod a to dokonce o 50 %. Proč je přirovnal ale právě k iPodu? Důvod je naprosto jednoduchý. iPod byl totiž ve své době naprosto revolučním produktem, který ovlivnil chod celé společnosti a generoval jí tehdy obrovské zisky. Právě iPod by se dal bez nadsázky označit za jednoho z největších tahounů Jobsovy éry.

Milujete design iPodu, ale vlastníte Apple Watch? Pak se poohlédněte po podobném pouzdru: 

Přestože již nyní všechny funkce iPodu hravě zastoupí iPhone, mezi uživateli je tento hudební přehrávač stále vcelku oblíbený. V nabídce Applu však bohužel naleznete už jen jeden jediný model a to iPod touch 5, který se z ní také pravděpodobně brzy vytratí. Legendární éra jednoho produktu tak pomalu upadne v zapomnění.

apple watch fb

Dnes nejčtenější

.