Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Prof. Hornet Teleprompter Pro

Aplikace Prof. Hornet Teleprompter Pro poslouží k mnoha účelům. Nahrajete si do ní dokument ve formátu .txt, .rtf, .doc nebo .docx a ten vám poté appka zobrazuje jako na čtecím zařízení. Navíc si můžete nastavit rychlost posunu. Jedná se o skvělou pomůcku na přednášky, při natáčení videí nebo při jakémkoliv projevu.

[appbox appstore id874319509 oldprice=“279 Kč“]

Orderly – Simple to-do lists

Orderly je hezky vypadající to-do aplikací a podporou cloudu. Můžete si vytvářet seznamy a vaše úkoly, připomínky a poznámky tak mít rozřazené v různých kategoriích. Zobrazit si také můžete denní náhled a jednotlivým seznamům určovat jejich prioritu.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“119 Kč“]

Gun Movie FX

Gun Movie FX obsahuje přes 70 efektů do videa. Zaměřeny jsou na zbraně, takže zde najdete záblesky výstřelů, stříkance krve, nábojnice a mnoho dalšího.

[appbox appstore id529433904 oldprice=“599 Kč“]

Vampire´s Fall: Origins

V open world titulu Vampire´s Fall: Origins si vytvoříte vlastní postavu a pustíte se do zajímavého příběhu. Souboje jsou v tomto RPG tahové a bojovat můžete i v PVP režimu proti ostatním hráčům.

[appbox appstore id1345626129 oldprice=“149 Kč“]

Politaire

Politaire je variací na známou karetní hru solitaire s prvky pokeru. Připraveny jsou dva herní módy a zajímavé výzvy.

[appbox appstore id1117343578 oldprice=“29 Kč“]

Findit – 200 Pictures

Pokud rádi hledáte rozdíly, sáhněte po Findit. Najdete zde 200 obrázků na kterých budete vždy hledat 3 rozdíly. Že to není mnoho? Sami jich pár vyzkoušejte najít a zjistíte, že opravdu nejde o nic snadného.

[appbox appstore id477163107 oldprice=“149 Kč“]

iphone_Xr_fb

Dnes nejčtenější

.