Zavřít reklamu

Už delší dobu se čekalo na oznámení nové hry z univerza Alienů a nyní jsme se konečně dočkali. Avšak převážná většina hráčů je zklamaná, protože z Alien: Blackout se vyklubala mobilní záležitost. Svým zasazením a příběhem sice bude navazovat na parádní Alien: Isolation (2014), ale na velkých konzolích a stolních PC se jej nedočkáme.

Vývoj hry mají na starost studia FoxNext Games, D3 Go! a Rival Games. Příběh se opět odehrává na vesmírné lodi a naším nepřítelem bude náš starý známý Alien. Zajímavě zní i hratelnost, protože nebudeme ovládat jednu postavu z pohledu první osoby, ale budeme rozdávat příkazy celé posádce pomocí palubního počítače. Hra bude obsahovat 7 levelů.

A už nyní, pouze pár dní po oficiálním oznámení hry, je možné si ji zakoupit na App Storu. V tom českém je cena stanovena na 129 Kč a hratelná bude od 24. ledna. Zatím jde tedy o rezervaci hry, abyste se mohli pustit do boje proti vesmírnému nepříteli hned v den vydání.

Přestože Alien: Blackout není velkou hrou na konzole a PC, není důvod tento titul ihned odsuzovat. Je možné, že půjde o skvělou mobilní záležitost, což se však dozvíme až za pár týdnů – 24. ledna. Jak se hra z prvního traileru líbí vám?

[appbox appstore id1401510106 ]

alien blackout fb

Dnes nejčtenější

.