Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Super DVD Creator Burner

Super DVD Creator Burner umožní vypálit video na disk DVD. Navíc obsahuje i konvertor mezi mnoha používanými formáty jako je MP4, AVI, MKV a mnoho dalších. Vytvořit si můžete i vlastní menu, které se na DVD zobrazí a do videa lze vložit i titulky.

[appbox appstore id590369409 oldprice=“779 Kč“]

Any FLAC Converter

Dalším převodníkem je Any FLAC Converter. Je určen především pro převod z FLAC do MP3, AAC, WAC, WMA a dalších formátů. Dále umožňuje převést audio z videa a slibuje rychlý a bezztrátový přenos.

[appbox appstore id633262839 oldprice=“399 Kč“]

Ninja Trip

Mario převlečený za ninju? I tak by se dala popsat hra Ninja Trip. V ní vás čeká mnoho levelů, nástrah a nepřátel, se kterými si musíte poradit.

[appbox appstore id1257097978 oldprice=“299 Kč“]

Steam

Dungeons 3

Postavte se na stranu zla a vytvořte vlastní dungeon, kterým neprojde žádný hrdina. Hra je velmi vtipná a opravdu nabitá obsahem. Kampaň je dostatečně dlouhá, aby vás u hry udržela opravdu dlouho. Aktuální cena je 13,49 €, omlouváme se za chybu níže v boxu.

[appbox steam simple 493900 oldprice=“44.99 €“]

Universe Sandbox 2

Universe Sandbox je jednoduše simulátorem vesmíru. Můžete v něm experimentovat s galaxiemi i planetami, které můžete ničit a to vše navíc ve VR. Pro milovníky vesmíru jasná záležitost.

[appbox steam simple 230290 oldprice=“20.99 €“]

Age of Wonders III

Tahová strategie Age of Wonders III je kladně hodnocena především taktickými možnostmi a bitvami, audiovizuální stránkou a umělou inteligencí. Obsahuje navíc mnoho RPG prvků, takže se jedná o skvělý mix právě RPG a strategie.

[appbox steam simple 226840 oldprice=“29.99 €“]

Dnes nejčtenější

.