Zavřít reklamu

Nenašli jste na Vánoce pod stromečkem vše, co jste si přáli? Nezoufejte. Na Alze totiž již pěkných pár dní běží povánoční výprodej, díky kterému je možné sehnat spousty zajímavých produktů za velmi dobré ceny. Krom desítek televizí, herních konzolí, kávovarů či reproduktorů v nabídce samozřejmě naleznete i produkty od Applu a popřípadě i Beats za velmi příjemné ceny. S

Super slevy se dočkaly například sluchátka Beats Solo3 Wireless, které nyní seženete díky 51% slevě jen za 3990 korun. Pokud jste příznivci PlayStationu, uniknout by vám neměla herní pecka God Of War, která je označována za jednu z nejlepších her loňského roku a vyjde vás jen na 699 korun. Milovníky kávy pak potěší kávovar Tassimo se slevou 61 %, díky čemuž vás vyjde jen na 777 korun. 

Na tato sluchátka je na Alze brutální 51% sleva:

Příjemným benefitem je i doprava zdarma, která platí na objednávky nad 1000 korun a to jak v případě České pošty, tak i v případě ostatních dopravců. Stačí zadat kód PLATIMONLINE do objednávky a doprava zdarma se vám zaktivuje. Ale pozor, akce na dopravu zdarma platí jen do dnešního dne, takže nemá rozhodně cenu s objednávkami příliš dlouho vyčkávat. Co se pak týče povánočního výprodeje, ten si můžete dosyta užít až do 20. ledna. 

iPhone X packaging FB

Dnes nejčtenější

.